Certifikát nejvyšší důvěryhodnosti AAA pro společnost AB Klimatizace od Dun & Bradstreet

Brněnská společnost AB Klimatizace se může právem pyšnit prestižním mezinárodním oceněním. Dne 11. října 2023 obdržela certifikát AAA od renomované mezinárodní agentury Dun & Bradstreet. Toto ocenění je důkazem vynikající finanční stability, spolehlivosti a důvěryhodnosti této firmy.
Certifikát nejvyšší důvěryhodnosti AAA pro společnost AB Klimatizace od Dun & Bradstreet

AB Klimatizace je již dlouholetým lídrem na trhu v oblasti klimatizačních systémů, tepelných čerpadel a technologií pro ventilaci. Jejich odhodlání k poskytování kvalitních služeb a inovativních řešení v oblasti klimatizace, tepelných čerpadel a ventilace se stalo zřejmým napříč Českou republikou. Získání certifikátu AAA od Dun & Bradstreet je pro společnost AB Klimatizace významným milníkem a potvrzením vynikajícího finančního zdraví a spolehlivosti.

 

Certifikát AAA od Dun & Bradstreet je udělován firmám na základě komplexního hodnocení, které zahrnuje analýzu finanční stability, platební historie, obchodního chování a mnoho dalších faktorů. Získání tohoto certifikátu znamená, že společnost AB Klimatizace dosáhla nejvyšší možné úrovně důvěryhodnosti a spolehlivosti ve svém oboru.

 

"Jsme hrdí na to, že naše práce a naše dlouholeté úsilí byly oceněny tímto prestižním certifikátem od Dun & Bradstreet," řekl Michal Svoboda, jednatel společnosti AB Klimatizace. "Toto ocenění nás ještě více motivovuje k poskytování výjimečných služeb našim zákazníkům a k neustálému zlepšování naší společnosti."

 

Certifikát AAA od Dun & Bradstreet je důležitým nástrojem pro zákazníky při výběru spolehlivých obchodních partnerů. Zákazníci, kteří se rozhodnou spolupracovat se společností AB Klimatizace, mohou mít jistotu, že se spoléhají na jednoho z nejdůvěryhodnějších hráčů na trhu.

 

Společnost AB Klimatizace se tak stala součástí vybrané skupiny firem, které mohou s hrdostí nosit certifikát AAA od Dun & Bradstreet. Toto ocenění není udělováno lehkomyslně a je výrazem výjimečného úspěchu a závazku k vynikající kvalitě a spolehlivosti. Získání tohoto prestižního certifikátu AAA od Dun & Bradstreet je zasloužené uznání za jejich tvrdou práci a poskytování kvalitních služeb svým zákazníkům.

Close icon

Napište nám