Proč využívat tepelná čerpadla HITACHI?

Technologie tepelného čerpadla zajišťuje vytápění budovy a ohřev teplé užitkové vody z obnovitelné energie.
Proč využívat tepelná čerpadla HITACHI?

Dlouholeté zkušenosti

S více než 80 lety zkušeností jsme přesvědčeni, že portfolio HITACHI produktů pro vytápění poskytuje domácnostem i firmám přední technologii pro vytváření a udržování dokonalého vnitřního prostředí. Tepelné čerpadla HITACHI pokrývají všechny typy domácností, od bytových jednotek a apartmánů po velké rodinné domy a malé komerční aplikace, díky široké nabídce výkonů a provedení tepelných čerpadel. Abychom splnili měnící se požadavky našich klientů, HITACHI neustále inovuje portfolio pro nabídku elegantních a energeticky účinných systémů, které se přizpůsobí vám i prostoru, ve kterém jsou instalovány.

 

Šetrný zdroj tepla pro vaši domácnost

Různí zákazníci očekávají od tepelných čerpadel různé funkce: vytápění v zimě, chlazení v létě, teplou užitkovou vodu po celý rok, ale také možnost propojení se solárními panely, ohřev bazénu nebo kombinaci se záložním zdrojem tepla. Tepelná čerpadla řady Yutaki dokážou nabídnout řešení na míru všem jejich potřebám, protože jsou ve standardu vybaveny nepřeberným množstvím řízení pro různé typy instalací.

Tepelná čerpadla jsou klasifikována jako topná zařízení využívající energii z obnovitelných zdrojů, a proto jsou podporována dotačními programy České republiky i Slovenska. Většina našeho portfolia byla registrována v programech Nová zelená úsporám a Zelená domácnostiam, takže můžete získat příspěvek na část pořizovacích nákladů od státu. 

Venkovní jednotky jsou vybaveny scroll kompresorem s DC invertorem vlastní výroby Hitachi, který byl navržen tak, aby zvyšoval sezónní účinnost a spolehlivost a současně snižoval spotřebu energie. Díky tomu dosahuje většina modelů našeho portfolia energetické třídy A+++, která byla certifikována v laboratořích HP Keymark. 

Pokud chcete mít teplo domova pod neustálou kontrolou nabízíme uživatelsky přívětivou aplikaci Hi Kumo pro chytré telefony. A pokud preferujete, aby vám dohled na tepelným čerpadlem zajistila servisní nebo instalační společnost, stačí jim udělit souhlas pro vzdálený přístup z jejich platformy pro vzdálenou údržbu Hi Kumo PRO.

 

 

Close icon

Napište nám